foto

Chris Leask

  • nar. 1989
    High Wycombe, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Christmas Carol Goes Wrong (TV film)
2016 Peter Pan Goes Wrong (TV film)

TV seriály

2018 Nutritiously Nicola (TV seriál)
2015 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2013 Breathless (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Frankie (TV seriál)
2009 PhoneShop (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace