foto

James Yoshimura

  • nar. Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Homicide: The Movie (TV film)

TV seriály

2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Červený trakař (S03E08)
Jde se na to (S03E04)
2011 Borgia (TV seriál)
Zázraky (S01E10)
2010 Treme (TV seriál)
2004 The Jury (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1987 Vietnam War Story (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1998 Anatomy of a 'Homicide: Life on the Street' (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace