foto

Zoe Sakellaropoulo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 Severní pól: Na Vánoce otvíráme (TV film)
2014 Vánoce v ohrožení (TV film)
2013 Three Night Stand
2011 Who Is Simon Miller? (TV film)
2010 Ledové ostří 4: Oheň a led (TV film)
Secrets of the Mountain (TV film)
The Jensen Project (TV film)
2009 Obludárium (TV film)
Poslední templář (TV film)
The Phantom (TV film)
2008 Doktor Jekyll a pan Hyde (TV film)
2007 Výchovný tábor
2003 Student Seduction (TV film)
2000 Stardom
Čekání na smrt
1999 Rivalové
1998 The Sleep Room
Ve službách legie
1997 Všechno zlé je pro něco dobré (TV film)

TV seriály

2019 The Bold Type (TV seriál)
The New Normal (S03E01)
2018 The Bold Type (TV seriál)
We'll Always Have Paris (S02E10)
Trippin' (S02E09)
Plan B (S02E08)
další epizody (10)
2017 The Bold Type (TV seriál)
The Breast Issue (S01E06)
No Feminism in the Champagne Room (S01E05)
If You Can't Do It With Feeling (S01E04)
další epizody (5)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
The Fixer (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2014 Cena za lidskost (TV seriál)
There Goes the Neighborhood: Part 3 (S04E13)
House Hunting (S04E12)
Ramona the Pest (S04E11)
další epizody (13)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
Ruh-Roh (S03E13)
Always a Bridesmaid, Never Alive (S03E12)
If I Only Had Raw Brain (S03E11)
další epizody (13)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
It's My Party and I'll Die If I Want to (S02E13)
Partial Eclipse of the Heart (S02E12)
Don't Fear the Scott (S02E11)
další epizody (13)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You (S01E13)
You're the One That I Haunt (S01E12)
Going Dutch (S01E11)
další epizody (13)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Čekání na smrt

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace