foto

John Peaslee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Bláznivá svoboda
2009 Operating Instructions (TV film)

TV seriály

2013 Liv a Maddie (TV seriál)
2012 Pes a jeho blog (TV seriál)
2011 Working Class (TV seriál)
2009 Sherri (TV seriál)
2006 Courting Alex (TV seriál)
2003 Minuta se Stanem Hooperem (TV seriál)
2002 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
Random Years, The (TV seriál)
2001 Some of My Best Friends (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
1999 Payne (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Something So Right (TV seriál)
1995 Whole New Ballgame, A (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Coach (TV seriál)
1988 Blue Skies (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace