foto

Gianluca Maria Tavarelli

  • nar. 1964
    Turín, Itálie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Venezia IFF

Režijní filmografie

Filmy

2018 La mossa del cavallo - C'era una volta Vigata (TV film)
2014 Una storia sbagliata
2008 Aldo Moro - Il presidente (TV film)
2007 Maria Montessoriová (TV film)
2006 Non prendere impegni stasera
2004 Paolo Borsellino (TV film)
2000 Qui non è il paradiso
1999 Un amore

TV seriály

2019 Non mentire (TV seriál)
2017 Komisař Maltese: Hon na mafii (TV seriál)
2012 Mladý Montalbano (TV seriál)
2010 Le cose che restano (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky