foto

Patti Podesta

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Paradise Pictures (TV film)
2014 Hieroglyph (TV film)
2013 Anatomy of Violence (TV film)
2011 Cinema verite (TV film)
2010 Láska a jiné závislosti
2009 Tell-Tale
2008 Nové sčítání hlasů (TV film)
Samotář
2006 Annapolis
Bobby
2005 Generace X
2003 Bláznivej sejf
Spin
2000 Memento
This Is How the World Ends (TV film)
1999 Čtyři do trojky
Locust Valley
Operation Splitsville
Swap Meet
Tanec smrti
1997 Zkurvená nuda
1996 Driven

TV seriály

2017 American Gods (TV seriál)
A Prayer for Mad Sweeney (E07)
Git Gone (E04)
Head Full of Snow (E03)
další epizody (5)
2016 Druhá šance (TV seriál)
2015 Powers (TV seriál)
2013 Hannibal (TV seriál)
Apéritif (S01E01)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Procitnutí (TV seriál)
2011 Ve jménu vlasti (TV seriál)
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
2001 Spyder Games (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace