foto

Ronald Víctor García

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Twin Peaks: The Missing Pieces
2002 Prvních 20 milionů je nejtěžších
2000 Baby (TV film)
Úmyslný čin (TV film)
Čas proměn (TV film)
1999 Malé hříchy (TV film)
My Little Assassin (TV film)
Vzpoura v Port Chicagu (TV film)
1998 Báječný nový svět (TV film)
Den, kdy zabili Lincolna (TV film)
1997 Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
1996 Lebkouni: Nedotknutelní (TV film)
Na útěku (TV film)
Velký švindl
1995 Awake to Danger (TV film)
Divas (TV film)
1994 Because Mommy Works (TV film)
Je bezva bejt čuně
Lies of the Heart: The Story of Laurie Kellogg (TV film)
1993 Journey to the Center of the Earth (TV film)
Vrah z Heartlandu (TV film)
1992 Overexposed (TV film)
Storyville
Twin Peaks
1990 Dark Avenger (TV film)
El Diablo (TV film)
Nevěsta v černém (TV film)
Srdeční záležitost (TV film)
Twin Peaks - Pilot (TV film)
Za pomezní čarou
1989 Nahá lež (TV film)
Osudné následky (TV film)
Přepadení v L.A. (TV film)
Špatně zorganizovaná loupež
1988 Noc předtím
1985 Kriminál
Rainy Day Friends
Stingray (TV film)
1983 Deadly Lessons (TV film)
Virginia
1981 One from the Heart
Wicked Sensations
1979 Delta Fox
1978 Cycle Vixens
Expensive Tastes
Soft Places
1977 Abar, the First Black Superman
Great Gundown, The
Reflections
1976 Hot Potato
1973 Schoolgirls in Chains
1971 Machismo: 40 Graves for 40 Guns
1970 Fusion
1969 Wild Free & Hungry
1968 Harem Bunch, The

TV seriály

2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Podraz (S01E24)
Ztracená dcera (S01E22)
Pobřeží (S01E20)
další epizody (6)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Nevyřízené účty (S01E12)
Závod (S01E10)
Ztráta paměti (S01E07)
další epizody (5)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Dospívání (S06E15)
Ďábelská holka (S06E13)
Škrábání (S06E11)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Podvod (S06E09)
Černý trh (S06E07)
Hydra (S06E05)
další epizody (9)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Kamarádi naoko (S05E10)
Třicet šest hodin (S05E08)
Charlie neumí surfovat (S05E07)
další epizody (9)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Čínská krabička (S04E10)
Zákaz (S04E08)
V bezpečí (S04E06)
další epizody (12)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Projekt Brutus (S03E10)
Baseball (S03E08)
Outsider (S03E06)
další epizody (14)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Spáleniště (S02E11)
Spor o kosti (S02E10)
Jed (S02E09)
další epizody (11)
2003 Miss Match (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
1995 Marshal (TV seriál)
1992 On the Air (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hunter (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1975 Inside Amy
1971 Toy Box, The

TV seriály

2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Práva zvířat (S05E19)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Vanishing Son (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Raven (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace