foto

Tom Wu

  • nar. 15.5.1972 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Host
2019 Baliko
Gentlemani
Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
2017 Král Artuš: Legenda o meči
2015 Marco Polo: Sto očí (TV film)
2013 Kick-Ass 2
Red 2
2012 Ostrov pokladů (TV film)
Skyfall
2011 Ra.One
2009 Turnaj zabijáků
2008 Kronika mutantů
Král Škorpión: Vzestup Říše
2007 Intergalactic Combat
2006 Záhady Sally Lockhartové - Rubín v kouři (TV film)
2005 Batman začíná
Revolver
The Commander: Virus (TV film)
2004 Fallen (TV film)
Probuzená smrt
Život a smrt Petera Sellerse
2003 Bestie
Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života
Rytíři ze Šanghaje
Zabiják
1999 Makléř
1998 Tajemství krokodýlů
1992 Být nejlepší (TV film)
1991 Tian zi men sheng

TV seriály

2019 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 2 (S07E02)
Epizoda 1 (S07E01)
2018 Mo sheng ren (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2014 Marco Polo (TV seriál)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
2010 Spirit Warriors (TV seriál)
2007 The Omid Djalili Show (TV seriál)
The Whistleblowers (TV seriál)
2005 Diamond Geezer (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Footballers' Wives (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Thief Takers (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2010 Spirit Warriors: Backstage (TV film)
2006 First Emperor, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky