foto

Mel Winkler

  • nar. 23.10.1941 (77 let)
    Manhattan, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 The Disciple
2005 Coach Carter
2004 Jejich oči sledovaly boha (TV film)
2001 Hollywood Palms
Maniacts
1997 Extra život
1996 Vyšší zájem
1995 Ďábel v modrém
1994 Mona Must Die
Půlnoční běh stále dokola (TV film)
Untamed Love (TV film)
1993 Full Eclipse (TV film)
Laurel Avenue (TV film)
1991 Doktor Hollywood
Trestanci
1988 Dominick a Eugene
1986 Mimo službu
1985 Seminaristé
1983 Správná hra
1973 Filthiest Show in Town, The
1972 Přes 110. ulici

TV seriály

2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Slepá justice (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Padělaná realita (S01E07)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
2001 Oswald (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Lovec z podsvětí (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
1997 Batman (TV seriál)
Union Square (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
1996 Superman (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
And the Rock Cried Out, No Hiding Place (S03E20)
1995 Marshal (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Sedmatřicátníci (S02E01)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Nový Superman (S01E01)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

1977 Day the Music Died, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace