foto

Lynne Willingham

  • nar. 23.3.1951 (66 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2000 Akta X: Rekviem (video kompilace)
1999 Akta X: Jedináček (video kompilace)
1998 Akta X: Identita (video kompilace)
1996 Únos nevinné (TV film)
1995 Zrazená důvěra (TV film)

TV seriály

2017 Claws (TV seriál)
Funerary (S01E02)
Tirana (S01E01)
Ray Donovan (TV seriál)
Mister Lucky (S05E09)
Shelley Duvall (S05E06)
2016 Bloodline (TV seriál)
Part 21 (S02E08)
Part 18 (S02E05)
Part 15 (S02E02)
Ray Donovan (TV seriál)
Práskač obecný (S04E12)
Měj se, krásko (S04E09)
Ryba a pták (S04E06)
další epizody (4)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Excusito (S03E12)
Chobotnice (S03E09)
Volební zvrat (S03E06)
další epizody (4)
2014 The Red Road (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
Kapitán (S02E12)
Bledule (S02E09)
Viagra (S02E06)
další epizody (5)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Boxerský večer (S01E10)
Znovu narozený (S01E07)
Černý cadillac (S01E04)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Soumrak (S05E11)
Někdo koho znám z minulosti (S05E08)
Dozvracet, jedeme dál (S05E05)
další epizody (4)
2011 Pomsta (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Duše v ohni (S04E11)
Kletba (S04E08)
Já a ďábel (S04E05)
další epizody (4)
2010 Happy Town (TV seriál)
Dallas Alice Doesn't Live Here Anymore (E07)
I Came to Haplin for the Waters (E02)
In This Home on Ice (E01)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Čerstvá krev (S03E11)
Noc plná slunce (S03E08)
Potíže (S03E05)
další epizody (4)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Albuquerque (S02E13)
Je to za námi (S02E10)
Černá a modrá (S02E07)
další epizody (5)
2008 Perníkový táta (TV seriál)
Mělo by to být bez násilí (S01E07)
Muž s rakovinou (S01E04)
Kočka v pytli... (S01E02)
další epizody (4)
Podstata strachu (TV seriál)
2005 Císař Augustus (TV seriál)
Zjevení (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
Vysvobození (S09E17)
William (S09E16)
další epizody (7)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Dnes se nic významného nestalo I (S09E01)
Sám (S08E19)
Vienen (S08E18)
další epizody (5)
2000 Akta X (TV seriál)
Cesta temnoty (S08E07)
Trpělivost (S08E03)
Vevnitř (S08E01)
další epizody (8)
1999 Providence (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Souhra náhod (S07E06)
Milénium (S07E04)
Z jiného světa (S06E19)
další epizody (6)
1998 Akta X (TV seriál)
Jak duch ukradl Vánoce (S06E06)
Země snů II (S06E05)
Jízda (S06E02)
další epizody (7)
1997 Akta X (TV seriál)
Postmoderní Prométeus (S05E05)
Neobvyklí podezřelí (S05E03)
Podvod II (S05E02)
1996 Chameleon (TV seriál)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)

Dokumentární

1998 Inside the X Files (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace