foto

Ivan Macho

  • nar. 15.1.1965 (55 let)
    Nitra, Slovensko, Československo

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Trpké vítězství (E07)
2006 Mafstory (TV seriál)
1978 Výmysly uja elektróna (TV seriál)

Divadelní záznam

2002 English is easy, Csaba is dead (divadelní záznam)

Diskuze k tvůrci (0)

    • 1.2.2019  18:52
    martincba
    (hodnocení, komentáře)

    metal.storm: Ano je ucitel stretavam ho na Grosslingovej ulici v Bratislave. Najblizsia skola je M.R.Stefanika a figuruje aj na stranke skoly ako triedny ucitel :) Asi uci baseball :)

    • 25.5.2012  15:30
    metal.storm
    (hodnocení, komentáře)

    ...tak v knížke sa píše, že je učiteľom prvého stupňa základnej školy, vraj ... :) -to je jedno, ale je fáákt hustý!!

    na příspěvěk reagoval martincba