foto

Ruth Secord

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Majic
2018 Backstabbing for Beginners
Isabelle
2017 Love on Ice (TV film)
2016 Happily Ever After
Tajemství zakázaného lesa
2014 A Day Late and a Dollar Short (TV film)
Trable dívčí kapely (TV film)
Wet Bum
2013 Ach, ty Vánoce (TV film)
Torment
2012 Havana 57
Starý mladý
Sunshine Sketches of a Little Town (TV film)
2009 You Might as Well Live
2007 P2
2006 A Lobster Tale
Mrtvá má ležet v hrobce (TV film)
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
Bod zvratu (TV film)
Brouci (TV film)
Control Factor (TV film)
Encrypt (TV film)
Pavučiny (TV film)
Pustina (TV film)
Syndrom (TV film)
The Incredible Mrs. Ritchie (TV film)
2002 Invaze (TV film)
Kadetka Kelly (TV film)
2001 Bleacher Bums (TV film)
ClubLand (TV film)
Iris (TV film)
Vražda mezi přáteli (TV film)
2000 Anne of Green Gables: The Continuing Story (TV film)
Dluhopisy lásky (TV film)
Průhledné lži (TV film)
1999 Seasons of Love
1998 Happy Christmas, Miss King (TV film)
Sleeping Dogs Lie
1997 Promise the Moon (TV film)
Song of Hiawatha
1995 Butterbox Babies
Ve stínu piána (TV film)
1994 Spenser: Bledí králové a princové (TV film)
1993 Smrtelný pot
Spenser: Ceremony (TV film)
1992 Blown Away
To teda byla noc
1990 Malí únosci (TV film)
Nádherní snílci
1989 Brown Bread Sandwiches

TV seriály

2020 Kim's Convenience (TV seriál)
Bon Voyage (S04E13)
Knife Strife (S04E12)
Birds of a Feather (S04E11)
další epizody (13)
2019 Hudson a Rex (TV seriál)
Francouzská spojka (S02E10)
Kulka ve vodě (S02E09)
Lesy mají oči (S02E07)
další epizody (6)
Jann (TV seriál)
Kim's Convenience (TV seriál)
Lord of the Ring (S03E13)
Hit 'n' Fun (S03E12)
Appanticitis (S03E11)
další epizody (13)
2017 Kim's Convenience (TV seriál)
Handy Graduation (S02E13)
Appa's First Text (S02E12)
Good Neighbours (S02E11)
další epizody (13)
Slasher (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S02E01)
2016 Kim's Convenience (TV seriál)
Family Singing Contest (S01E13)
Appa's Lump (S01E12)
Handyman (S01E11)
další epizody (13)
Letterkenny (TV seriál)
Slasher (TV seriál)
Ve zpupném hněvu (S01E07)
Kdo zasévá své sobectví (S01E06)
Špinavý zisk (S01E05)
další epizody (7)
2015 Between (TV seriál)
War (S01E06)
End of the Rope (S01E05)
Love Hurts (S01E04)
další epizody (6)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
The Light in Black (S01E13)
Old Soldiers (S01E12)
Night Terrors (S01E11)
další epizody (12)
2010 Vometáci (TV seriál)
Hranice (TV seriál)
No Refuge (S03E12)
Credible Threat (S03E11)
2009 Hranice (TV seriál)
Spoils of War (S03E10)
Dying Art (S03E09)
Dark Ride (S03E08)
další epizody (10)
2008 Hranice (TV seriál)
Going Dark (S02E13)
Shifting Waters (S02E12)
Unacceptable Risk (S02E11)
další epizody (25)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
Nejlepší roky (TV seriál)
2006 Rent-a-Goalie (TV seriál)
2005 Divoká karta (TV seriál)
Zoe's Phony Matrimony (S02E18)
My Boyfriend Is an Axe Murderer (S02E17)
Multiple Personality Fatality (S02E16)
další epizody (6)
2004 Divoká karta (TV seriál)
Blind in a Bind (S02E12)
Tick Tock, Writer's Block (S02E11)
Bada Bing, Bada Busiek (S02E10)
další epizody (16)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Backstabbed (S01E14)
Bullet Proof (S01E13)
Black Sheep (S01E12)
další epizody (13)
1997 Fast Track (TV seriál)
1996 Wind at My Back (TV seriál)
1994 Blauvogel (TV seriál)
1991 Eric's World (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)

Dokumentární

2006 Challenger: Odpočítávání ke katastrofě (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky