foto

Ján Lehotský

  • nar. 16.4.1947 (73 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Ján "Janko" Lehotský sa narodil 16. apríla 1947 v Bratislave. Absolvoval štúdium tanca a hry na klavír na konzervatóriu v Bratislave a hry na husliach na ĽŠU. Po ukončení štúdia začal pôsobiť ako hudobník v slobodnom povolaní. Najviac sa presadil ako líder skupiny MODUS. Vo sfére filmu nezastáva významnú rolu. Vo filme MUZIKA (2007) hral postavu vrátnika.

Radovan "TeddyBearik" Košťan

Herecká filmografie

Filmy

2007 Muzika
1988 F.T.
F.T. na cestách
1986 Do-re-mi

TV seriály

2008 Panelák (TV seriál)
2006 Mafstory (TV seriál)
Susedia (TV seriál)

Dokumentární

2019 Nie sme zlí - Boris Filan 70? (koncert)
2018 Vianočný koncert Rozhlasu a televízie Slovenska a Českého rozhlasu (koncert)
2017 Janko Lehotský 70 (koncert)
2016 Hudba Európy na Devíne (koncert)
Lýra 50 (koncert)
PopStory (TV seriál)
Zlatá lýra (TV seriál)
2015 V slepých uličkách (koncert)
2013 Slovensko 2013 – Advent (koncert)
2009 Malý zúrivý Robinson
2007 Slovenský bigbít (TV seriál)
2006 Miro Žbirka: The Best of Tour 2006 (koncert)
1987 Zrkadlo rokov (koncert)
1982 Krajina citovosť (koncert)

Koncert

1979 Bratislavská lýra 1979: Modus (koncert)

Skladatelská filmografie

Filmy

1993 Póza (TV film)

TV seriály

2001 Čarovala ryba, aby bola chyba... (TV seriál)
Natalka (E03)
Veronika (E02)
Anička (E01)
1989 Chlapec a pes (TV seriál)
Za teba sa postavím proti celému svetu (E06)
Smutná lavička (E05)
Rozlúčka (E04)
další epizody (6)

Host

TV pořady

2018 OTO 18. ročník (TV pořad)
2017 Všechno, co mám rád (TV pořad)
2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
Čo ja viem (TV pořad)
2013 Slávik 2012 (TV pořad)
2012 Slávik 2011 (TV pořad)
2011 Legendy popu (TV pořad)
Slovenka roka 2011 (TV pořad)
2010 Silvester 2010 (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2007 Celebrity Camp: Dobrodružstvo na ostrove (TV pořad)
2006 Portrét (TV pořad)
2002 Staré... ale hity (TV pořad)
2001 Osem a pol (TV pořad)
Uragán (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)
1994 Apropo TV (TV pořad)
1992 Moje obľúbené omyly (TV pořad)
1987 Snehové sypané (TV pořad)
1986 Roky a piesne (TV pořad)
1984 Pesničky na cestách (TV pořad)
Pestrá paleta melódií (TV pořad)
Zem menom láska (TV pořad)
1983 Triangel (TV pořad)
1982 Hudobné štúdio M: Autorský recitál Mariána Vargu (TV pořad)
Koncert za snehovú vločku (TV pořad)
1980 Predstavujeme vám Modus (TV pořad)
Stretnutie v Prešove (TV pořad)
1978 Rodný môj kraj (TV pořad)
Zrkadlo (TV pořad)
1976 Vyberte si pesničku (TV pořad)
1975 A predsa sa krúti (TV pořad)
1966 Bratislavská lýra (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky