foto

Ján Lehotský

  • nar. 16.4.1947 (71 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ján "Janko" Lehotský sa narodil 16. apríla 1947 v Bratislave. Absolvoval štúdium tanca a hry na klavír na konzervatóriu v Bratislave a hry na husliach na ĽŠU. Po ukončení štúdia začal pôsobiť ako hudobník v slobodnom povolaní. Najviac sa presadil ako líder skupiny MODUS. Vo sfére filmu nezastáva významnú rolu. Vo filme MUZIKA (2007) hral postavu vrátnika.

Radovan "TeddyBearik" Košťan

Herecká filmografie

Filmy

2007 Muzika
1988 F.T.
F.T. na cestách
1983 Zimné sníčky (TV film)

TV seriály

2008 Panelák (TV seriál)
2006 Mafstory (TV seriál)
Susedia (TV seriál)

Dokumentární

2017 Janko Lehotský 70 (koncert)
2016 Hudba Európy na Devíne (koncert)
Lýra 50 (koncert)
PopStory (TV seriál)
Zlatá lýra (TV seriál)
2015 Koncert pre Kamila Peteraja (koncert)
2013 Slovensko 2013 – Advent (koncert)
2009 Malý zúrivý Robinson
2007 Slovenský bigbít (TV seriál)
2006 Miro Žbirka: The Best of Tour 2006 (koncert)
1987 Zrkadlo rokov (koncert)
1982 Krajina citovosť (koncert)

TV pořady

2018 OTO 18. ročník (TV pořad)
2014 Čo ja viem (TV pořad)
2013 Slávik 2012 (TV pořad)
2012 Slávik 2011 (TV pořad)
2011 Legendy popu (TV pořad)
Slovenka roka 2011 (TV pořad)
2010 Silvester 2010 (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2007 Celebrity Camp: Dobrodružstvo na ostrove (TV pořad)
2001 Osem a pol (TV pořad)
Uragán (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Aj múdry schybí (TV pořad)
1994 Apropo TV (TV pořad)
1992 Moje omyly (TV pořad)
1986 Roky a piesne (TV pořad)
1984 Pesničky na cestách (TV pořad)
Pestrá paleta melódií (TV pořad)
Zem menom láska (TV pořad)
1983 Triangel (TV pořad)
1982 Marián Varga a jeho hostia (TV pořad)
1980 Predstavujeme vám Modus (TV pořad)
1978 Rodný môj kraj (TV pořad)
1976 Vyberte si pesničku (TV pořad)
1975 A predsa sa krúti (TV pořad)
1966 Bratislavská lýra (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace