foto

Ivan Predmerský

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Prázdniny: Vánoční dobrodružství (TV film)
2015 Polnočná omša (divadelní záznam)
2011 Lakomstory z Londýna (divadelní záznam)
Mátohy (divadelní záznam)
2009 Mrázik (divadelní záznam)
2008 Soľ nad zlato (divadelní záznam)

TV seriály

2019 Prázdniny (TV seriál)
Sme v tom nevinne! (S03E10)
Horí! (S03E09)
Honba za pokladom (S03E08)
další epizody (10)
2018 Prázdniny (TV seriál)
Kukuričné deti (S02E10)
Nepozvaná návšteva (S02E09)
Megalode (S02E08)
další epizody (10)
2017 Prázdniny (TV seriál)
Všude dobře, na chalupě nejlíp! (S01E10)
Kuny a bikiny (S01E09)
Letní škola (S01E08)
další epizody (10)
2016 Zoo (TV seriál)
Episode 72 (E72)
Episode 71 (E71)
Episode 70 (E70)
další epizody (59)
2015 Kolabs (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (5)
2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Dědictví (TV seriál)
2006 Mafstory (TV seriál)

Dokumentární

2010 Alexander Dubček (TV film)

TV pořady

2019 Čau, Lujza! (TV pořad)
2016 Soudní síň (TV pořad)
2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)
2012 Extrémní případy (TV pořad)
2008 Soudní síň (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Prázdniny (TV seriál)
Plavba po Baťovom kanáli (S03E04)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2010 Alexander Dubček (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace