foto

Tacuo Endó

  • nar. 30.1.1928
    Kjóto, Japonsko
  • zem. 7.7.2012 (84 let)
    Kjóto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Šuranosuke Zanma ken: Jóma densecu
1995 おんな犯科帳 II 江戸拷問刑罰抄
おんな犯科帳 江戸拷問刑罰抄
1987 Gokudó no onnatači II
Jogiša
1983 Karadžiši kabušikigaiša
Satomi hakkenden
1982 Jadžú deka
Ve znamení draka
1981 Hono-o no gotoku
1978 Nihon no don: Kankecuhen
1977 Doberman deka
Hokuriku dairi sensó
らしゃめん
1976 Hirošima džingi: Hitodžiči dakkai sakusen
1975 Gótó bókasacudžin šú
Kenkei tai sošiki bórjoku
Nihon bórjoku rettó: Keihanšin koroši no gundan
1974 Džingi naki tatakai: Čodžó sakusen
Gekitocu! Sacudžin ken
Gjakušú! Sacudžin ken
Otec jednotek kamikaze
1973 Džingi naki tatakai: Dairi sensó
Džingi naki tatakai: Hirošima šitóhen
Furjó anegoden: Inošika Očó
Jakuza tai G-men
Jasagure anegoden: Sókacu rinči
Porno džidaigeki: Bóhači bušidó
Shin Zatôichi monogatari: Kasama no chimatsuri
Sukeban
恐怖女子高校 不良悶絶グループ
1972 Gendai porno-den: senten-sei inpu
Kinagaši hjakunin
Kozure Ókami: Oja no kokoro ko no kokoro
Otoko no daimon
Zero me no san kjódai
Šówa onna bakuto
1971 Bakučiuči: Inoči fuda
Kapone no šatei: Jamatodamašii
Onna toseinin
Onna toseinin: otanomóšimasu
Poruno no teió
Suibare ikka: Otoko ni naritai
1970 Gokuaku bózu: Nenbucu sandangiri
Gokudó kjódžó tabi
Ninkjó kóbóši: Kumičó to daigaši
Širuku hatto no ó'ojabun
1969 Bakuto ičidai: Čimacuri fudó
Hibotan bakuto: Nidaime šúmei
Joru no kajó series: Onna
Mekake nidžúičinin: Dosukebe ičidai
Toseinin recuden
1968 Bakučiuči: Nagurikomi
Bazoku jakuza
Gokuaku bôzu
Hibotan bakuto: iššuku ippan
Hitori ókami
Kaettekita gokudó
Kjókaku recuden
Lidská torpéda
Tomuraišitači
Šinobi no mandži
1967 Bakučiuči: Ippiki rjú
Hanafuda tósei
Kjókaku no okite
Nemuri Kjóširó burai hikae: Mašó no hada
Otoko no šóbu: Nió no irezumi
Zatoiči tekka tabi
Zatōichi rōyaburi
Zenigata Heidži
Zoku Toseinin
Šusse komoriuta
1966 Bakuto šičinin
Bóken daikacugeki: Ógon no tózoku
Daimadžin
Dokondžó taišó
Hatamoto jakuza
Izuko e
Jakuza gurentai
Jodžóhan monogatari: Šófu Šino
Joidore hakase
Joidore hatoba
Kiba okaminosuke
Kjódai džingi
Nemuri Kjóširó: Buraiken
Noren ičidai: Džókjó
Otazunemono šičinin
Otoko no kao wa kirifuda
Santóhei ojabun
Santóhei ojabun šucudžin
Shin heitai yakuza
Tairiku nagaremono
Tokijský tulák
Zoku kyôdai jingi
1965 Bara kecu šóbu
Bórjoku no minato: Tora to ókami
Džiročó sangokuši: Kóšúdži nagurikomi
Hana to rjú
Irezumi hangan
Iro goto Šiharu Dandži
Jawara senpú: Dotó no taikecu
Kantó hatašidžó
Kantó jakuzamono
Kaojaku
Matatabi sannin jakuza
Meidži kjókjakuden: Sandaime šumei
Nihon kjókakuden: Kantó hen
Tenpó júkjóden: Daikanšó jaburi
Zatoiči džigoku tabi
1964 Zatôichi abare tako
Ódeiri
Či to daijamondo
1963 Akacuki no gaššó
Dokondžó ičidai
Hitokiri ičiba
Seki no jatappe
Zankoku no kawa
Šin Zatoiči monogatari
1962 Horoki
Otoko dokjó no ajamegasa
Zoku Šin akumjó
Šin Kicune no tameki
1961 Dangai no kettó
Kohajagawake no aki
Onna kazoku
1958 Rikša
1956 Ašura san kenši

TV seriály

1984 家族ゲームII (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)
1972 Hissacu šikakenin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky