foto

Tojoko Takeuči

  • zem. 18.7.1985
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Kagami no naka no etsuraku
1979 Kamisama ga kureta akanbó
1978 Junko wananaku
1976 Hissacu onna kenši
Kinkin to runpen taišó
1975 Nippon bidžo monogatari: Onna no naka no onna
1971 Konto Gojugo-go to Miko no zettai zetsumei
1969 Kigeki: Ippacu daihiššó
1968 Bonta no kekkon ya
Horeta cujomi
Kigeki: Dantai rešša
Kigeki: Otto urimasu!!
The Tigers: Sekai wa bokura o matteiru
1967 Bakušó jaró: Daidžiken
Kolt místo klíče
Let's Go! Kôkô Lemon Musume
New York Gaeri no Inakkappe
1966 Futeki na aicu
Izuko e
Kaerazeru hatoba
Kiba okaminosuke
Nacukašii furaibo
Ojuki-san
Rókjoku komoriuta
Un ga jokerja
1965 Akai tanima no kettó
Dainippon čanbaraden
Mamiana-chô zero-banchi
1964 Kawači zoro: Kenka šamo
1963 Aribai
Dorodarake no džundžó
Ginza no Džiročó: Tenka no ičidaidži
Hošikuzu no mači
Kawakkaze jarótači
Keirin šónin gjódžóki
Miagete goran yoru no hoshi o
Samurai no ko
Utae wakódotači
Šačó gaijúki
Šin Zatoiči monogatari
Šitamači no taijó
1962 Akai cubomi to široi hana
Garasu no Johny: Jadžú no jó ni miete
Jabai koto nara zeni ni naru
Seinen no isu
Wakai hito
Šin akumjó
1961 Ipponsugi wa nani o mita
Kono seinen ni gojódžin
Vepři a válečné lodě
1960 Hito mo arukeba
1959 Ojae no migawari džočú
The Manster
1958 Mahiru no sangeki
Muteppó ičidai
Uloupená vášeň
1957 Tókjó no Tekisasudžin
1955 Mune jori mune ni
Wakódo no utagoe
1954 Rakugo series: Daiičiwa – Rakugo nagaja wa hanazakari
1953 Nindžucu macuri tóru
1952 エンタツちょび髭漫遊記

TV seriály

1984 Kazoku gému II (TV seriál)
家族ゲームII (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)
1956 Čirorin mura to kurumi no ki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky