foto

Per Scheel-Krüger

  • nar. 23.7.1968 (48 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Žena v kleci
2010 Můj nejlepší nepřítel
2009 Přes ulici, pod vodou
Velsignelsen
2008 Blå mænd
Uchazeč
2007 Jak se zbavit těch ostatních
2004 Nechte maličkých...

TV seriály

2013 Vláda (TV seriál)
V Dánsku já se narodil (S03E01)
2012 Rita (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
2009 Lærkevej (TV seriál)
2008 Maj & Charlie (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2005 Klovn (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)

Dokumentární

2003 OBLS (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace