foto

Mirjam Landa

  • nar. 13.4.1969 (50 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Zajímavosti o tvůrci (2)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Touha (divadelní záznam)
2010 TACHO
2007 Kvaska
Tajemství (divadelní záznam)
1993 Zvláštní schopnosti (TV film)
1992 Bylo nebylo v jednom království (studentský film)

Dokumentární

2006 Strážce plamene v obrazech
2003 Auto je zbraň

Hudební videoklipy

2011 Daniel Landa: Tacho I. (hudební videoklip)
2007 Daniel Landa, Lucie Vondráčková - Touha (hudební videoklip)
2005 Daniel Landa - Volám (hudební videoklip)
2002 Daniel Landa - Quantum tarantulí (hudební videoklip)
2000 Daniel Landa - Třista z místa (hudební videoklip)
1998 Daniel Landa: Smrtihlav (hudební videoklip)
1997 Daniel Landa: 1938 (hudební videoklip)
Daniel Landa: Pozdrav z fronty (hudební videoklip)
1995 Daniel Landa - Včera mě někdo... (hudební videoklip)
Daniel Landa - Ztracení hoši (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 TACHO
2007 Kvaska
1993 Zvláštní schopnosti (TV film)

Dokumentární

2003 Auto je zbraň
Bourá jen blb?

Hudební videoklipy

2007 Daniel Landa, Lucie Vondráčková - Touha (hudební videoklip)
2002 Daniel Landa - Quantum tarantulí (hudební videoklip)
2000 Daniel Landa - Třista z místa (hudební videoklip)
1995 Daniel Landa - Ztracení hoši (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2007 Kvaska

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Daniela Landy (S01E02)
Strážci plamene

Host

TV pořady

2013 Ceny Anděl 2012 (TV pořad)
2012 Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Pokondr live (TV pořad)
2010 Prominenti (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce