foto

Cormac Bluestone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2018 Náš Jake

TV seriály

2016 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Neváda (S05E02)
2015 Lovci zločinců (TV seriál)
Ztracena při akci (S04E13)
2014 Believe (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Boj o opatrovnictví (S04E20)
2013 Černá listina (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie Wants an Abortion (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace