foto

Simon Brand

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 City of Mist
2014 Default
2008 Cesta do země snů
2006 Neznámý

Hudební videoklipy

2017 Un Besito Más (hudební videoklip)
2013 Alejandro Fernández feat. Christina Aguilera - Hoy Tengo Ganas de Ti (hudební videoklip)
2001 Jessica Simpson - Irresistible (hudební videoklip)
2000 Thalía: Arrasando (hudební videoklip)
Thalía: Entre El Mar Y Una Estrella (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Neznámý

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky