foto

Viera Pišútová

  • nar. 6.11.1941 (77 let)
    Bratislava, Slovenský stát

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Vera (TV film)
1986 Rozlúčka s Máriou (TV film)
1984 Cesta životom (TV film)
Dedova truhlica (TV film)
1978 Rozvedená (TV film)
1976 Dobrý deň, stará mama (TV film)
Posledný pohárik (TV film)
Svadba (TV film)
Zypa Cupak (TV film)
1974 Od Silvestra do troch kráľov (TV film)
Pätnásť životov (TV film)
1971 Švédska zápalka (TV film)
1969 O Ferondovi, jeho žene Emílii a opátovi svätej povesti (TV film)
1967 Yvetta (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace