foto

David Gwillim

  • nar. 15.12.1948 (71 let)
    Plymouth, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Čas hrdinů
2003 Jindřich VIII. (TV film)
2001 Výtah smrti
1999 Němý svědek
1997 The Architect
1994 Nostradamus
1984 The Invisible Man (TV film)
1981 Peter and Paul (TV film)
1979 The First Part of King Henry the Fourth, with the Life and Death of Henry Surnamed Hotspur (TV film)
The Second Part of King Henry the Fourth, Containing His Death and the Coronation of King Henry the Fift (TV film)
1975 Man in the Zoo (TV film)
1974 The Island at the Top of the World

TV seriály

2001 Micawber (TV seriál)
2000 In Defence (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Hanlon (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Námořní smlouva (S01E03)
1983 The Citadel (TV seriál)
1982 Something in Disguise (TV seriál)
The Barchester Chronicles (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Lillie (TV seriál)
1977 Anna Karenina (TV seriál)
1976 Dangerous Knowledge (TV seriál)
The Cedar Tree (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 General Hospital (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 NET Playhouse (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Dokumentární

2012 Shakespeare Uncovered (TV seriál) - a.z.
2002 The Adventure of English (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky