foto

Tomoja Nagase

  • nar. 7.11.1978 (41 let)
    Jokohama, Kanagawa, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sora tobu Taija
2016 Too Young To Die! Wakakušite šinu
2010 Miporin no Ekubo (TV film)
2009 Heaven's Door
2007 Stranger: Mukó hadan
2005 Hakusen Nagashi Saishusho ~Yume Miru Goro wo Sugitemo (TV film)
Majonaka no Jadži-san Kita-san
Tiger & Dragon Special (TV film)
2003 Futari (TV film)
Hakusen Nagashi ~Nijuugo-sai (TV film)
2002 Big Money
Seoul
2001 Hakusen Nagashi ~Tabidachi no Uta (TV film)
1999 Hakusen Nagashi hatachi no kaze (TV film)
1997 Hakusen nagashi 19 no haru (TV film)
Rjóma ga juku (TV film)

TV seriály

2017 Gomen, aišiteru (TV seriál)
2016 Fragile (TV seriál)
2013 Kurokóči (TV seriál)
Nakuna, Hara-chan (TV seriál)
2010 Unubore Deka (TV seriál)
2009 Kareinaru supai (TV seriál)
2007 Utahime (TV seriál)
2006 Mai bosu mai híró (TV seriál)
2005 Tiger & Dragon (TV seriál)
2004 Kanodžo ga šindžatta (TV seriál)
Otóto (TV seriál)
2003 Mukodono 2003 (TV seriál)
Yanpapa (TV seriál)
2001 Handoku!!! (TV seriál)
Mukodono! (TV seriál)
2000 Ikebukuro Uesuto géto páku (TV seriál)
1999 Ringu: saišúšó (TV seriál)
Suna no ue no koibitotači (TV seriál)
1998 Days (TV seriál)
Love and Eros (TV seriál)
1997 D×D (TV seriál)
1996 Dear Woman (TV seriál)
Hakusen nagaši (TV seriál)
1995 Koibito Yo (TV seriál)
Saiko no Kataomoi (TV seriál)
1994 Ari yo Saraba (TV seriál)

Dokumentární

1998 Jônetsu tairiku (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Šabekuri 007 (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)