foto

Sid Caesar

  • nar. 8.9.1922
    Yonkers, New York, USA
  • zem. 12.2.2014 (91 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 America's Clown: An Intimate Biography of Red Skelton - a.z.
2004 Comic Book: The Movie
1998 The Wonderful Ice Cream Suit
1988 Side by Side (TV film)
1987 Císařovy nové šaty
1986 Stoogemania
1984 Přes Brooklynský most
Velký závod 2
1982 Pomáda 2
1981 History of the World: Part I
1980 Thanksgiving in the Land of Oz (TV film)
Ďábelský plán dr. Fu Manchu
1978 Detektiv ze San Franciska
Pomáda
1977 Fire Sale
Flight to Holocaust (TV film)
1976 Němý film
1974 Letiště 1975
1973 10 from Your Show of Shows
1967 Spirit Is Willing, The
The Busy Body
1963 To je ale bláznivý svět
1947 The Guilt of Janet Ames
1946 Tars and Spars

TV seriály

1997 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Občan Buchman (S05E15)
1995 Život s Louiem (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Kouzelník (S01E08)
1954 Caesar's Hour (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mel Brooks: Make a Noise (TV film) - a.z.
When Comedy Went to School
2012 Lunch
2008 Jewish Americans, The (TV seriál)
Mr. Laughs: A Look Behind the Curtain
2005 Britain´s 50 Greatest Comedy Sketches (TV film)
2003 The Desilu Story (TV film)
1998 NY TV: By the People Who Made It - Part I & II
1995 50 Years of Funny Females (TV film)
1984 The Great Standups (TV film) - a.z.

TV pořady

1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
1995 The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 Second Annual Comedy Hall of Fame, The (TV pořad)
1993 First Annual Comedy Hall of Fame, The (TV pořad)
1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1977 The 29th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1963 The 15th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1959 The Revlon Revue (TV pořad)
1958 Sid Caesar Invites You (TV pořad)
1950 Your Show of Shows (TV pořad)
1949 The Admiral Broadway Revue (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace