foto

Alexander Baldreich

  • nar. 11.9.1990 (29 let)
    Kremže, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Narozen 11. září 1990 v Kremži, Dolní Rakousy, Rakousko. Od narození vyučován bilinguálně.

2004 se začal aktivně zajímat o svět filmů. Jen krátce nato následovaly první krátké, amatérské filmy. V roce 2009 - po více než dvou letech práce vedle svého studia na Bilingvním reálném gymnáziu Školského spolku „Komenský" ve Vídni zveřejnil jeho 90-minutový, amatérský film Tödliche Freundschaften.

V roce 2012 vystudoval v oboru režie a produkce vyšší odbornou školu filmovou ve Zlíně v České republice. Mezi jeho přednášející patřil producent Viktor Mayer a režisér Roman Vávra.

2013 pracoval jako produkční asistent v Mnichovĕ na televizním seriálu K 11 - Kommissare im Einsatz. Ve Zlínĕ pracoval o rok pozdĕji jako osvĕtlovač na druhé řadĕ televizního seriálu Znamení koně. Od roku 2015 pracuje ve Vídni na svých dalších projektech a vĕnuje se jeho novému koníčku - fotografování.

Jack "JackBauer11" Bauer

Režijní filmografie

Filmy

2017 Jedem sein Sterbetag
Rauchen Verboten
2016 Spiknutí: Conspiracy
2013 Hunted Hunter (studentský film)
2012 Ausgesperrt: Locked Out (studentský film)

Dokumentární

2012 Making Of: Rytmus feat. Ego - Deti Stratenej Generácie

TV pořady

2014 Generation Fitnessfreaks (TV pořad)

Hudební videoklipy

2019 Queeen X Dykris - Ale Ale (hudební videoklip)
2018 Atsche - Nach dem Fall Pt.2 (hudební videoklip)
Kartenhaus - Hesy (hudební videoklip)
2017 Atsche - Bankraub feat. LXD, prod. by David Emanuel (hudební videoklip)
Atsche - E3 (hudební videoklip)
QUEEEN x ATSCHE - Changes (hudební videoklip)
QUEEEN x ATSCHE - Komm Mal Her (hudební videoklip)
2016 Kartenhaus - Das Kartenhaus (hudební videoklip)
Lip Loris: BWOG (hudební videoklip)
Zmee D: Drittes Auge (hudební videoklip)
2015 Atsche - Darth Vader (hudební videoklip)
Malik Von Welt: Der Reichste Mann Von Babylon (hudební videoklip)
Sarah Be: Fearless (hudební videoklip)
2014 Malik Von Welt: 40 Bars (Outro) (hudební videoklip)
Malik Von Welt: Intro (hudební videoklip)

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Hunted Hunter (studentský film)

Hudební videoklipy

2019 Tomaso - Volle Kanne (hudební videoklip)
2018 Atsche - Nach dem Fall Pt.2 (hudební videoklip)
Kartenhaus - Hesy (hudební videoklip)
2016 Kartenhaus - Das Kartenhaus (hudební videoklip)
2015 Atsche - Darth Vader (hudební videoklip)
Malik Von Welt: Der Reichste Mann Von Babylon (hudební videoklip)
2014 Malik Von Welt: 40 Bars (Outro) (hudební videoklip)
Malik Von Welt: Intro (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Rauchen Verboten
2016 Spiknutí: Conspiracy
2013 Hunted Hunter (studentský film)
2012 Ausgesperrt: Locked Out (studentský film)

Hudební videoklipy

2018 Atsche - Nach dem Fall Pt.2 (hudební videoklip)
2017 Atsche - Bankraub feat. LXD, prod. by David Emanuel (hudební videoklip)
QUEEEN x ATSCHE - Komm Mal Her (hudební videoklip)
2016 Zmee D: Drittes Auge (hudební videoklip)
2015 Atsche - Darth Vader (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rauchen Verboten
2013 Hunted Hunter (studentský film)
2012 Ausgesperrt: Locked Out (studentský film)

Hudební videoklipy

2017 QUEEEN x ATSCHE - Komm Mal Her (hudební videoklip)
2016 Zmee D: Drittes Auge (hudební videoklip)
2015 Atsche - Darth Vader (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Rauchen Verboten
2016 Spiknutí: Conspiracy
2013 Hunted Hunter (studentský film)

Hudební videoklipy

2018 Atsche - Nach dem Fall Pt.2 (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2012 Making Of: Rytmus feat. Ego - Deti Stratenej Generácie

Hudební videoklipy

2019 Queeen X Dykris - Ale Ale (hudební videoklip)
Tomaso - Volle Kanne (hudební videoklip)
2018 Atsche - Nach dem Fall Pt.2 (hudební videoklip)
Kartenhaus - Hesy (hudební videoklip)
2016 Kartenhaus - Das Kartenhaus (hudební videoklip)
Lip Loris: BWOG (hudební videoklip)
2015 Malik Von Welt: Der Reichste Mann Von Babylon (hudební videoklip)
2014 Malik Von Welt: 40 Bars (Outro) (hudební videoklip)
Malik Von Welt: Intro (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 Generation Fitnessfreaks (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky