foto

Jesse Metcalfe

  • nar. 9.11.1978 (39 let)
    Waterford, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jesse Eden Metcalfe se narodil ve slunné Kalifornii, ale své dětství prožil ve Waterfordu v Connecticutu. Jeho otec Scott Metcalfe pochází z Francie a matka Nancy Demaio z Portugalska. Jesse se už od školy zajímal o herectví. Navštěvoval různé kurzy a hrál ve školních představeních. Nakonec si podal přihlášku na prestižní Tisch School of the Arts v New Yorku. Během studia si přivydělával modelingem a točením studentských filmů (např. Jesus and Tequila nebo Phasmogoria).

První skutečnou roli získal v seriálu PASSIONS, který se natáčel v New Yorku. Na další role musel ale čekat dlouho. Mihl se v několika reklamách a klipech. Zahrál si epizodní roli v seriálu SMALLVILLE nebo v televizním filmu 44 MINUT: PŘESTŘELKA V SEVERNÍM HOLLYWOODU. Pozornost na sebe upoutal až jako zahradník John v seriálu ZOUFALÉ MANŽELKY. Seriál mu přinesl popularitu a několik zajímavých nabídek. Třeba hlavní roli v komedii JOHN TUCKER MUSÍ ZEMŘÍT, kde si zahrál postavu sexy svůdce, který láme ženám srdce.

Další zajímavá role měla přijít v hororu TOWN CREEK Joela Schumachera. Jenže během natáčení se Jesse začal potýkat se závislostí na alkoholu, a tak z natáčení sešlo. Léčbu ukončil začátkem roku 2007. V této době už opět pracuje a natáčí nový film LOADED, kde ztvární hlavní roli. Jesse ve svém volnu rád jezdí na kajaku, hraje golf a basket. Věnuje se také zpěvu a umí hrát na piano a kytaru.

Jan "Reiniš" Bodnár

Herecká filmografie

Filmy

2018 Escape Plan 2: Hades
2017 Christmas Next Door (TV film)
2016 Dead Rising: Endgame
Destined
God's Not Dead 2
2015 A Country Wedding (TV film)
Povstání mrtvých: Strážní věž
2010 Nový začátek (TV film)
Touha po pomstě
2009 Beyond a Reasonable Doubt
2008 Dealer
Láska na druhém konci
Nakažení smrtí
2006 John Tucker musí zemřít
2003 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu (TV film)

TV seriály

2016 Chesapeake Shores (TV seriál)
2012 Dallas (TV seriál)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Proč nás trestáš, Bože? (S06E04)
Nesuď dámu podle milence (S06E03)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
S uměním to není lehké (S04E05)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Víkend na venkově (S03E03)
Vzpomínky 2/2 (S02E24)
Vzpomínky 1/2 (S02E23)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál) - herec, a.z.
Mě se nikdy nezbavíš (S02E03)
Život jde dál (S02E01)
Jednoho krásného dne (S01E23)
další epizody (9)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
V podezření (S01E09)
Vinni (S01E08)
Za každou cenu (S01E07)
další epizody (9)
2001 Smallville (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)

Dokumentární

2009 Znovuzrozená Indie (TV seriál)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)
2009 Michael Douglas: Pocta za celoživotní dílo (TV pořad)
2008 Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2004 The Paul O'Grady Show (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Napálené celebrity (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace