foto

Takaši Sorimači

  • nar. 19.12.1973 (46 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Aibó: Gekidžóban IV
2015 Meikyu Sousa (TV film)
2013 Itsudatsu (TV film)
Kanodžo wa uso o aišisugiteru
2012 Šičó šisu (TV film)
2010 Vyjednávačka
Zatôichi: The Last
2007 Dobyvatel
Zou no Hanako (TV film)
2005 Yamato - Loď smrti
2004 Sheeraza Do (TV film)
2003 13 kaidan
2001 Number One (TV film)
Quan zhi sha shou
1999 GTO
Great Teacher Onizuka Special (TV film)
1997 Beach Boys Special (TV film)

TV seriály

2019 Legal Heart (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2015 Genkai šúraku kabušiki kaiša (TV seriál)
2014 Asunaro san san nana bjóši (TV seriál)
Fukuie keibuho no aisacu (TV seriál)
2012 Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Saikou no jinsei no owarikata (TV seriál)
2011 Good Life ~Arigatou, Papa. Sayonara~ (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
2008 Loto 6 de 3 Oku 2 Senman-en Atate Otoko (TV seriál)
2007 Dream Again (TV seriál)
2006 14-sai no haha (TV seriál)
Sengoku Jietai: Sekigahara no Tatakai (TV seriál)
Sengoku džieitai (TV seriál)
2004 Hotman 2 (TV seriál)
Wonderful Life (TV seriál)
2003 Hotman (TV seriál)
Ningen kōsaten (TV seriál)
Rjúten no óhi: saigo no kótei (TV seriál)
2002 Double Score (TV seriál)
Tošiie to Macu (TV seriál)
2000 Love Complex (TV seriál)
1999 Chiipu rabu (TV seriál)
Over Time (TV seriál)
1998 GTO: Great Teacher Onizuka (TV seriál)
1997 Beach Boys (TV seriál)
Eve (TV seriál)
Virgin Road (TV seriál)
1996 Ryoma ni Omakase! (TV seriál)
Tsubasa wo Kudasai! (TV seriál)
1995 Miseinen (TV seriál)
Sashow Taeko Saigo no Jiken (TV seriál)
Uchi ni Oideyo (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)