foto

Sam Scarber

  • nar. 24.6.1949 (70 let)
    St. Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Railroad to Hell: A Chinaman's Chance
2014 108 Stitches
Cut!
2012 Guardian of Eden
Last Fall, The
2009 Absolute Evil
Teror na palubě
2008 Chinaman's Chance
2006 Dark Heart
George Bush Goes to Heaven
2005 Krvavá pomsta (TV film)
2004 Myron's Movie
Pacient č. 14
2003 First Watch
Southside
2002 Shakedown
Zabijákem proti své vůli
2001 Soulkeeper
Thank You, Good Night
2000 Návrat na Medvědí horu
1999 Breaks, The
1998 Stín pochybnosti
1996 Likvidátor
1995 Dead Weekend (TV film)
Vládce podsvětí
1994 Savage Land
The Rockford Files: I Still Love L.A. (TV film)
1993 Robot Wars
1991 Borrower - Oběti bez hlav
1990 Strach
1989 Shocker
Smrtící rána
1987 Do útoku
1986 Příští ráno
1985 Basic Training
My Man Adam
1984 Karate Kid
Outlaws, The (TV film)
Všemu navzdory
W*A*L*T*E*R (TV film)
1983 Pan máma
Záhada v Karibiku (TV film)
1982 Dělej, co umíš (TV film)

TV seriály

2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Řetězová reakce (S03E15)
2011 The Protector (TV seriál)
2010 Policajti z L. A. (TV seriál)
Phase Three (S02E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Odraz tužeb (S06E08)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a policejní odznak (S08E14)
2007 Pohotovost (TV seriál)
Tíha (S14E04)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Brok v zadku (S01E23)
2005 Barbershop (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Diví se, proč ti věřím (S02E05)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Druhý příchod legendy (S01E17)
2003 All of Us (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
The Good News (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Přízrak (S02E07)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Štěstí ve hře (S01E13)
1994 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Vánoce jako každý rok (S05E15)
1993 Odpadlík (TV seriál)
Skvělý tip (S01E18)
1991 MacGyver (TV seriál)
Těžké rozhodování (S07E10)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Joe Bash (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Volám tvé jméno (S03E03)
Cliffova těžká chvíle (S02E16)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Rites of Spring (S01E14)
Simon & Simon (TV seriál)
1978 Taxi (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)

Dokumentární

2007 Jocking Around

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky