foto

Howard Morton

  • nar. 15.5.1925
    New York City, New York, USA
  • zem. 11.5.1997 (71 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Waiting to Act
1981 Isabel's Choice (TV film)
1974 Rhinoceros
1973 Letters from Three Lovers (TV film)
Štír
1972 Mechanik zabiják
Život a doba soudce Roye Beana
1966 Scalplock (TV film)

TV seriály

1990 Bagdad Cafe (TV seriál)
1988 Munsters Today, The (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
1980 Sanford (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
All's Fair (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1973 Adam's Rib (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 The High Chaparral (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Love on a Rooftop (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 True Story (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1998 This Is My Father

TV pořady

1984 Super Password (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace