foto

William Lyon Brown

  • nar. 1907
    Skotsko, Velká Británie
  • zem. 1971

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Promise, The
1968 Její pomsta
1966 Milion let před Kristem
1961 Barabáš
Court of Mystery (TV film)
1938 Hundred Years Old, A (TV film)
1937 The Jar

TV seriály

1970 Crime of Passion (TV seriál)
1967 The Prisoner (TV seriál)
Dance of the Dead (E08)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 Worker, The (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
Teletale (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Frontier Drums (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Sunday's Child (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Quatermass and the Pit (TV seriál)
1956 Nom-de-Plume (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky