foto

Kenneth J. Warren

  • nar. 25.9.1929
    Parramatta, Sydney, New South Wales, Austrálie
  • zem. 27.8.1973 (43 let)
    Effingham, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 S*P*Y*S
1973 Beyond Atlantis
Oživlé zlo
1972 Demons of the Mind
1971 Já, zrůda
1970 Leo poslední
Revolucionář
1969 Spy Killer, The (TV film)
1968 Decline and Fall... of a Birdwatcher
Journey Into Darkness
The Fiction Makers
1967 25. hodina
Dvojník
1965 The Man in a Looking Glass (TV film)
Uragán na Jamajce
1964 Práskači
The Four Seasons of Rosie Carr (TV film)
1963 Hrdina malého světa
1962 Život pro Ruth
1961 Doctor Blood's Coffin
Part-Time Wife
Strip Tease Murder
The Frightened City
1960 Circus of Horrors
Danger Tomorrow
Surprise Package
1959 A Woman's Temptation
I'm All Right Jack
Life in Emergency Ward 10
Navy Lark, The
Siege of Pinchgut, The
1958 I Was Monty's Double
1957 Kill Me Tomorrow
1954 Long John Silver

TV seriály

1972 Scoop (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 Hancock's (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
King of the River (TV seriál)
Mystery and Imagination (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Festival (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
No Hiding Place (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 About Religion (TV seriál)
Quatermass and the Pit (TV seriál)
1957 Murder Bag (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Long John Silver (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1953 Jamie (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1965 The Australian Londoners (TV film)

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace