foto

Newton Blick

  • nar. 10.6.1899
    Bristol, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.10.1965 (66 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Lord Jim
1964 Seventy Deadly Pills
1962 Období zkoušek
1961 Plameny v ulicích
1960 Man in the Moon
1958 Bachelor of Hearts
Cikánka a gentleman
1957 Town on Trial
1956 Anastasia
Charley Moon
1945 The Agitator
1939 Night at the Hardcastles, A (TV film)
Passion, Poison and Petrifaction (TV film)
She Stoops to Conquer (TV film)

TV seriály

1965 Front Page Story (TV seriál)
The Airbase (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Barnaby Rudge (TV seriál)
Strange World of Gurney Slade, The (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Television Playwright (TV seriál)
The Larkins (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace