foto

Barry Stanton

  • nar. 1940

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Rytíři ze Šanghaje
2001 Redemption Road
2000 Don Quijote (TV film)
1996 The Bare Necessities (TV film)
1995 Calvin na dvoře krále Artuše
1994 Šílenství krále Jiřího
1992 Leon the Pig Farmer
1991 Bye Bye Columbus (TV film)
Robin Hood: Král zbojníků
1989 Král větru
1987 Lionheart
1978 Urvi co můžeš
1972 Demons of the Mind
1971 King Lear
1967 Loupež

TV seriály

2001 Nekonečný svět (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1994 Ain't Misbehavin (TV seriál)
1992 So Haunt Me (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 Mann's Best Friends (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Muž bez domova (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Mladí v partě (TV seriál)
Fujtajbl (S02E03)
1983 Andy Robson (TV seriál)
Now and Then (TV seriál)
The Old Men at the Zoo (TV seriál)
1982 Something in Disguise (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Válka agentů (S05E06)
1981 The Search for Alexander the Great (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Šílenství Mickeyho Hamiltona (S03E05)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Fallen Hero (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Incredible Adventures of Professor Branestawm (TV seriál)
1968 The Caesars (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Half Hour Story (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Witch Hunt (TV seriál)
1966 George and the Dragon (TV seriál)
Mystery and Imagination (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
Talking to a Stranger (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 Camera Three (TV seriál)
Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1968 Tell Me Lies

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky