foto

Don Ellione

  • nar. 16.9.1981 (37 let)
    Reykjavík, Island
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Život v akvárku
2013 Walter Mitty a jeho tajný život
2005 Beowulf: Král barbarů
2004 Í takt við tímann

TV seriály

2009 Fangavaktin (TV seriál)
Réttur (TV seriál)
2008 Svartir englar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace