foto

Rafał Walentowicz

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Szatan z siódmej klasy
2003 Přimhuř oči
2002 Chopin: Touha po lásce
2001 100 minut prázdnin (TV film)
Quo Vadis
1997 Bastard
Brat naszego Boga
1995 Cwał
Plukovník Kwiatkowski
Tisíce
1993 Samowolka
1992 Sprawa kobiet (TV film)
1990 Korczak
1986 Maskarada

TV seriály

2016 Bodo (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Znacz(o)ne pieniądze (E25)
Anna Karenina (TV seriál)
M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
Złotopolscy (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
1994 Přísně tajná mise (TV seriál)
1990 Mistr a Markétka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace