foto

Paul Williamson

  • nar. 1929
    Hampstead, North London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ahoj, Londýne
Dvanáct v jednom domě
2001 Komando v sukních
1999 Rat Trap, The
1997 Fixlování
Zakázané území (TV film)
1996 Emma
1991 For the Greater Good (TV film)
1990 Krutá posedlost
1988 Napříč jezerem (TV film)
Náhodný turista
Žena, kterou miloval (TV film)
1985 Florence Nightingaleová (TV film)
1983 On the Third Day
1982 The Island of Adventure
1981 Jed
1979 Yesterday's Hero
1973 Muž nahoře
1972 Running Scared
1964 Delayed Flight
1963 Return to Sender
1947 The Cherry Orchard (TV film)

TV seriály

2005 Broken News (TV seriál)
2004 Vraždy v muzeu (TV seriál)
2001 Love in a Cold Climate (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
1996 Madson (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
Lazarus & Dingwall (TV seriál)
Parnell & the Englishwoman (TV seriál)
The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 Zachovávat dekorum (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
Press Gang (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
The Bretts (TV seriál)
Truckers (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Monocled Mutineer, The (TV seriál)
Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
1985 Edge of Darkness (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Goodbye Mr. Chips (TV seriál)
Mitch (TV seriál)
Muž bez domova (TV seriál)
Perla v koruně (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
1983 Affairs of the Heart (TV seriál)
Dramarama (TV seriál)
Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 Brack Report, The (TV seriál)
Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
Telford's Change (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1977 Wings (TV seriál)
1976 The Practice (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
1973 Marked Personal (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
1968 Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
City 68' (TV seriál)
Half Hour Story (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1966 George and the Dragon (TV seriál)
King of the River (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 Hereward the Wake (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
Thorndyke (TV seriál)
Victoria Regina (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Saki (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Three Live Wires (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
The Scarlet Pimpernel (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace