foto

Jacques Dercourt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2011 Été des Lip, L' (TV film)
2008 Un souvenir (TV film)
2007 Monsieur Joseph (TV film)
2004 Otec Goriot (TV film)
Trop jeune pour moi? (TV film)
2003 Nés de la mère du monde (TV film)
Ptačí chřipka (TV film)
1999 Petits nuages d'été (TV film)
1994 Les Duchesnay: La glace et le feu (TV film)
1982 Affinités électives, Les (TV film)

TV seriály

2001 Rodinné příběhy: Montáž (TV seriál)
Rodinné příběhy: Na venkově (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky