foto

Dua Lipa

  • nar. 22.8.1995 (24 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 Prime Day Concert 2019 (koncert)

Hudební videoklipy

2020 Dua Lipa - Physical (hudební videoklip)
Dua Lipa - Physical (Directors Cut) (hudební videoklip)
2019 Dua Lipa - Don't Start Now (hudební videoklip)
Dua Lipa - Future Nostalgia (Lyric Video) (hudební videoklip)
Dua Lipa - Swan Song (hudební videoklip)
2018 Calvin Harris feat. Dua Lipa - One Kiss (hudební videoklip)
Dua Lipa - IDGAF (hudební videoklip)
Silk City & Dua Lipa feat. Diplo, Mark Ronson - Electricity (hudební videoklip)
2017 Dua Lipa - New Rules (hudební videoklip)
Dua Lipa - Thinking 'Bout You (hudební videoklip)
Dua Lipa feat. Miguel - Lost In Your Light (hudební videoklip)
Martin Garrix & Dua Lipa - Scared To Be Lonely (hudební videoklip)
Sean Paul feat. Dua Lipa - No Lie (hudební videoklip)
Wale feat. Major Lazer, WizKid & Dua Lipa - My Love (hudební videoklip)
2016 Dua Lipa - Be The One (hudební videoklip)
Dua Lipa - Blow Your Mind (Mwah) (hudební videoklip)
Dua Lipa - Hotter Than Hell (hudební videoklip)
Dua Lipa - Last Dance (hudební videoklip)
Dua Lipa - Room For 2 (hudební videoklip)
2015 Dua Lipa - Be The One (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 Grammy Awards 2020 (TV pořad)
2019 American Music Awards 2019 (TV pořad)
2018 2018 American Music Awards (TV pořad)
2018 Billboard Music Awards (TV pořad)
The BRIT Awards 2018 (TV pořad)
2017 2017 MTV Europe Music Awards (TV pořad)
Sounds Like Friday Night (TV pořad)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2019 Dua Lipa - Don't Start Now (hudební videoklip)
Dua Lipa - Swan Song (hudební videoklip)
2018 Calvin Harris feat. Dua Lipa - One Kiss (hudební videoklip)
Dua Lipa - IDGAF (hudební videoklip)
Silk City & Dua Lipa feat. Diplo, Mark Ronson - Electricity (hudební videoklip)