foto

Sophie Barjac

  • nar. 24.3.1957 (62 let)
    Bruggy, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Juste un peu d'@mour (TV film)
2008 Narozeni v 68
2007 Falešná identita
2003 Comme si de rien n'était
1998 Pour mon fils (TV film)
1992 Le fils d'un autre (TV film)
1987 Lévy et Goliath
1986 La dame des dunes (TV film)
Maestro (TV film)
1985 Utajená láska
1983 La fiancée qui venait du froid
1982 Alicja
Tribu des vieux enfants, La (TV film)
1978 Hôtel de la plage, L'
1976 Graphique de Boscop, Le
Naše malé angličanky
1975 Isabelle devant le désir
Le cercle étroit (TV film)

TV seriály

2018 Policajtka Barbie (TV seriál)
A beau mentir qui vient de loin (S06E04)
2013 Příliš brzy (TV seriál)
Haut les coeurs ! (S03E03)
2011 Le vernis craque (TV seriál)
2010 Co se stalo s Maud? (TV seriál)
2009 Empreintes criminelles (TV seriál)
2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
Sur le fil (TV seriál)
2004 Docteur Dassin, généraliste (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
Le tuteur (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 La clef des champs (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Zone dangereuse (S04E03)
1997 P.J. (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
Le masque (TV seriál)
Lyonnais, Le (TV seriál)
Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1983 Chambre des dames, La (TV seriál)
1982 On sort ce soir (TV seriál)
1977 Cinq à sec (TV seriál)
Les samedis de l'histoire (TV seriál)
Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 On n'est pas couché (TV pořad)
1986 La nuit des 7 d'or (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky