foto

Norbert Büchner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 Der Vogel (TV film)
1987 Madame Husson und ihr Tugendjüngling (TV film)
1986 Freitag, der Achte (TV film)
1985 Mann nach Wunsch (TV film)
1983 Angelikas Rache (TV film)
Das daktyloskopische Wunder (TV film)
Der Löwenbiss (TV film)
Die betagte Nachtausgabe (TV film)
Falsche Zeugnisse (TV film)
Um Heidemarie (TV film)
1982 Besuch bei ihr (TV film)
1981 Romane schreiben (TV film)
So viel Wind und keine Segel (TV film)
1974 Polizeiruf 110 - Kein Paradies für Elstern (TV film)
1973 Auf dem Flug nach Havanna (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Ring mit dem blauen Saphir (TV film)
1971 Frühling 46
1970 Der Prozess um den gestohlenen Knoblauch
Slawas bester Freund (TV film)
1969 Ihr letztes Rendezvous (TV film)
Tigertod (TV film)
1965 Drei Kriege - 3. Teil: In Berlin (TV film)
1964 Drei Kriege - 2. Teil: Hinter den Fronten (TV film)
1963 Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
Nacht über Nürnberg (TV film)

TV seriály

1978 Pokoj s vyhlídkou (TV seriál)
Schauspielereien (TV seriál)
1976 Die Lindstedts (TV seriál)
1972 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Alleingang (E23)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Assad (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky