foto

Stacy Davies

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Lady Audley's Secret (TV film)
1998 Life and Crimes of William Palmer, The (TV film)
1991 Bernard and the Genie (TV film)
1988 Deadly Addiction
1979 Nightingale Sang in Berkeley Square, A
Taxíkáři (TV film)
1975 To by se zvěrolékaři stát nemělo
1972 Sex and the Other Woman
That's Your Funeral
1971 All the Right Noises

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
1992 Virtual Murder (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
Rockliffe's Folly (TV seriál)
1987 The Secret World of Polly Flint (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Eh Brian! It's a Whopper (TV seriál)
Magnificent Evans, The (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1980 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Going Out (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Arabská mozaika (S03E02)
1977 1990 (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
The Flockton Flyer (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
1967 The Revenue Men (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

2006 Evolution of the Invasion - a.z.
1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky