foto

Glynn Edwards

  • nar. 2.2.1931 (88 let)
    Malajsie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Sedmé znamení
1987 Out of Order
1983 Red Monarch (TV film)
1979 Confessions from the David Galaxy Affair
1978 Playbirds, The
1977 The Stick-Up
1974 Dům plný diamantů
1973 Shaft v Africe
1972 All Coppers Are...
Pod Mléčným lesem
1971 Burke and Hare
Chyťte Cartera
Prosím, pane!
1970 Zlomek strachu
1968 Bofors Gun, The
The Blood Beast Terror
1967 Dial M for Murder (TV film)
Robbery
1965 Agent Palmer: Případ Ipcress
1964 Smokescreen
Zulu
1963 Hi-Jackers, The
Sparrows Can't Sing
1962 A Prize of Arms
1957 Heart Within, The

TV seriály

1984 Letty (TV seriál)
1983 Jack of Diamonds (TV seriál)
Sweet Sixteen (TV seriál)
1982 Emery Presents: Legacy of Murder (TV seriál)
1980 History of Mr. Polly, The (TV seriál)
The Enigma Files (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Sluha dvou pánů (S03E08)
1978 Bernie (TV seriál)
Everyday Maths (TV seriál)
1977 Target (TV seriál)
The Velvet Glove (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1975 Lucky Feller (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Man About the House (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
You're Only Young Twice (TV seriál)
1970 Big Brother (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Parkin's Patch (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
Middlemarch (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Half Hour Story (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
Spindoe (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 For Whom the Bell Tolls (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Newcomers (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Diary of a Young Man (TV seriál)
R3 (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Steptoe and Son (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2005 Drama Connections (TV seriál)
The 100 Greatest War Films (TV film)
2002 Making of Zulu:...and Snappeth the Spear in Sunder, The
1998 The Best of British (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace