foto

Ronald Hines

  • nar. 20.6.1929 (89 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Sherlock Holmes a pekelný stroj (TV film)
1988 Jack Rozparovač (TV film)
1987 Samé lži (TV film)
1981 Schatz des Priamos, Der (TV film)
1980 Heartland
Hra s diamanty
1976 Where Adam Stood (TV film)
1974 Take Me High
1972 Mladý Winston
1966 A Separate Peace (TV film)
1964 Práskači
Seance za deštivého odpoledne
1963 Hi-Jackers, The
1961 Echo of Barbara
House of Mystery
Mluviti do větru
1960 Hněvivé ticho
Potopte Bismarck!
1958 Dunkirk
The Two-Headed Spy
1949 The Passionate Pilgrim (TV film)

TV seriály

1996 Madson (TV seriál)
Turning World (TV seriál)
1994 Middlemarch (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1989 Chelworth (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1984 Mr. Palfrey of Westminster (TV seriál)
1982 We'll Meet Again (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Tajná zbraň (S04E01)
1979 Screenplay (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 Star Maidens (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Shades of Greene (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1973 Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dead of Night (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Shadows of Fear (TV seriál)
1969 W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Late Night Horror (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
The Jazz Age (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Not in Front of the Children (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Blackmail (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
1960 Mess Mates (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
Tell It to the Marines (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
The Verdict Is Yours (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
Television World Theatre (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace