foto

Antony Brown

  • nar. 4.4.1922
    Purley, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2001
    Wandsworth, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Witness Against Hitler (TV film)
1990 Jekyll & Hyde (TV film)
1985 Brazil
1984 Pope John Paul II (TV film)
Pozdravuj na Broad Street
1983 Henry VI, Part One (TV film)
Henry VI, Part Three (TV film)
Henry VI, Part Two (TV film)
Richard III. (TV film)
1980 Silver Dream Racer
1977 Inspektor Sweeney
1963 The Hi-Jackers

TV seriály

2013 Ostré jako břitva (TV seriál)
Squizzy Breaks Some Hearts (S06E04)
1990 Piglet Files, The (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
Monocled Mutineer, The (TV seriál)
1985 Drummonds (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Mr. Palfrey of Westminster (TV seriál)
Perla v koruně (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1979 Shelley (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Bless Me Father (TV seriál)
Edward & Mrs. Simpson (TV seriál)
The Devil's Crown (TV seriál)
1977 Love for Lydia (TV seriál)
Target (TV seriál)
1976 Life and Death of Penelope (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
1974 Boy Dominic (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
1964 Martin Chuzzlewit (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky