foto

Richard Champagne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 1987
Corbo
L'amour au temps de la guerre civile
2013 Gibraltar
2012 Paralelní světy
2011 Starbuck
2004 Poslední loupež
2001 Karmina 2
L'Ange de goudron
2000 Life After Love
1996 Ulice
Windsorský protokol (TV film)
1994 Le Vent du Wyoming

TV seriály

2017 Cheval-Serpent (TV seriál)
2012 Unité 9 (TV seriál)
2010 Muzeum Eden (TV seriál)
2005 Vice Caché (TV seriál)
2004 Les Bougon: c'est aussi ça la vie (TV seriál)
Temps dur (TV seriál)
2003 3 x rien (TV seriál)
Les aventures tumultueuses de Jack Carter (TV seriál)
2002 Lance et compte - Nouvelle génération (TV seriál)
1996 Omerta (TV seriál)
1993 Blanche (TV seriál)
Scoop II (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky