foto

Caspar Kaeser

  • nar. 1982

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Junas fantastische Reise (TV film)
Půlnoční běžec
2017 Quick'n Clean
2015 Kommissar Marthaler - Ein allzu schönes Mädchen (TV film)
2013 Geier
Místo činu: Brémy - Kdo tahá za nitky (TV film)
2012 Hunde wie wir

TV seriály

2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus Liebe (S17E14)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Štvanice (S20E11)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky