Reklama

Reklama

Chris Powell

Chris Powell

nar. 01.01.1980 (44 let)
Arizona, USA

Biografie

„Když uvěříš, že je to nemožné, bude to nemožné.“

Chris Powell vystudoval exaktní vědy se zaměřením na biomechaniku a fyziologii Je držitelem akreditací školení Certified Strength and Condition Specialist (CSCS). Živil se jako kondiční a fitness kouč do chvíle, kdy za ním přišel jeho kamarád David s morbidní vahou přes 300 kilo s prosbou o pomoc. Chris mu sestavil kondiční tréninky se změnou jídelníčku a zároveň mu byl na blízku jako morální podpora. Podařilo se a kamarád měl zpátky svůj život. Příběh byl zaznamenán a natočen jako dokument – 650-lb Virgin (2009)

Televizní tvůrce autentický příběh velmi zaujal, oslovili Chrise a vymysleli reality show Vítejte v novém těle, ta pomáhala extrémně obézním zhubnout v přítomnosti kamer, za přítomnosti nejen Chrise, ale dalších odborníků. Od roku 2011 do roku 2016 v šedesáti dílech pomohli šedesáti extrémně tlustým lidem vrátit se zpět do života.

Protože byl Chris na základní škole slabý, šikovaný a cítil se méněcenný, než začal cvičit, má velkou empatii ke svým svěřencům, se kterými prožívá jejich naděje i zklamání a kterým pomáhá s obrovským nasazením a lidskostí, což přivedlo miliony diváků k obrazovkám a z Chrise udělalo hvězdu.

Chris později napsal několik knih se zaměřením na zdravý způsob života: Extrémní proměna – Celoživotní úbytek na váze v 21 dnech“ a „Chtějte více, zhubněte více na celý život!“ Objevuje se v televizních seriálech a dokumentech o zdravém způsobu života.

Je ženatý s Heidi Powell, mají syna Williama Cash Powella (*2011) a dceru Ruby Lane Powell (*2013).

sator

Host

Herec

Seriály
2020

Love Life

Dokumentární
2009

650-lb Virgin (TV film)

Reklama

Reklama