foto

Julian Fox

  • nar. 13.4.1938 (82 let)
    Hythe, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Na křídlech naděje (TV film)
1988 A Very British Coup (TV film)
1979 Churchill and the Generals (TV film)
1978 Thank You Comrades (TV film)
1977 Stand Up, Virgin Soldiers
1975 Obnažený státní úředník (TV film)

TV seriály

1992 Anglo-saské vztahy (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1987 Charmer, The (TV seriál)
1985 Drummonds (TV seriál)
Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
1983 The Nation's Health (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
Target (TV seriál)
1976 Yes, Honestly (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
Second Time Around (TV seriál)
1973 Bowler (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
1971 Last of the Baskets, The (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Take Three Girls (TV seriál)
1967 Mr. Rose (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 It Happened Like This (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky