foto

Michael Bangerter

  • nar. 1936
    Brighton, Sussex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.8.2016
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Early Days (TV film)
1977 Příliš vzdálený most
1975 Obnažený státní úředník (TV film)
Tittertime (TV film)
1973 Šťastný to muž

TV seriály

1989 Capital City (TV seriál)
1987 Floodtide (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
1976 When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Quiller (TV seriál)
Venturers, The (TV seriál)
1974 And Mother Makes Five (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Emerald Soup (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Saki (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace