foto

Michael Wynne

  • nar. 11.11.1932 (86 let)
    Bromley, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Mrtvá a živá (TV film)
1984 Road to 1984, The (TV film)
1975 Melting Pot, The
1973 The Zoo Robbery
1970 Julius Caesar
1965 Hledá se Bunny Lakeová
1963 Mít kam jít
1962 Po stopách trosečníků
Spanish Sword, The
The Road to Hong Kong
The Winter's Tale (TV film)
1961 Plameny v ulicích
Rag Doll
1960 Exodus
Hněvivé ticho

TV seriály

2007 Doktor Martin (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S03E07)
1994 Vzpomínky Sherlocka Holmese (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1991 Z deníku Sherlocka Holmese (TV seriál)
Na starém zámku v Shoscombe (E03)
1989 After the War (TV seriál)
1986 Prospects (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1984 Cold Warrior (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1980 Caleb Williams (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
Be the First Kid in Your Block to Rule the World (S01E16)
1976 George & Mildred (TV seriál)
1975 Quiller (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
A Home of One's Own (E16)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 The Gamblers (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Jezebel ex UK (TV seriál)
1962 Richard the Lionheart (TV seriál)
The Old Curiosity Shop (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1956 Crime of the Century, The (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1983 Nepřátelé státu (TV film)
1980 Invaze (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace